Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Τα έργα μας στην ΑΝΕΚ για το ίδρυμα Χατζηκώνστα!!!

  Φίλοι της ομάδας μας, μια νέα δράση έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται έως την 1η Ιουνίου. Όπως και πέρυσι μετά το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για το ίδρυμα Χατζηκώνστα, έτσι και τώρα η προσπάθεια θα συνεχιστεί και μέσα από τα πλοία της ΑΝΕΚ. Η ανταπόκριση την πρώτη φορά ήταν πολύ μεγάλη κι έτσι ελπίζουμε να συνεχιστεί και τώρα που η κίνηση στα καράβια μας είναι πολύ μεγαλύτερη τους καλοκαιρινούς μήνες.
  Στέλνουμε, λοιπόν, στη διεύθυνση του ιδρύματος, πίνακες και χειροτεχνίες με σκοπό να εκτεθούν προς πώληση στις ειδικές προθήκες που έχουν διαμορφωθεί μέσα στα πλοία. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν τα έργα μας δίπλα σε τόσο κόσμο και να μπορέσει να μαζευτεί ένα αξιόλογο ποσό για τις ανάγκες των παιδιών που πλέον είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν. 
  Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, όμως η δική μας οδηγία είναι θέματα καλοκαιρινά κατά προτίμηση (κοσμήματα, διακοσμητικά κλπ) και ειδικά για τους πίνακες μικρά ευπώλητα έργα που να μπορούν να μεταφερθούν εύκολα (όχι μεγαλύτερα από 50Χ70). Ας μη ξεχνάμε πως απευθυνόμαστε κυρίως στον τουρισμό και τα έργα θα πρέπει να μπουν σε βαλίτσες και ίσως να ταξιδέψουν και στο εξωτερικό! Ελάτε να βοηθήσουμε ένα ιστορικό ίδρυμα που τόσα χρόνια προστατεύει και διαπαιδαγωγεί παιδιά που δεν τους χαμογέλασε όσο έπρεπε η ζωή. 
  Ελάτε να φτάσουμε μέσα από την τέχνη μας παντού και ν' αγγίξουμε καρδιές σ' όλο τον κόσμο!!!

Μια έκθεση ''εν πλω''!!! 


Η διεύθυνση που μπορείτε να στέλνετε τις δημιουργίες σας μέχρι 1η Ιουνίου:

Με την ένδειξη ''ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά'' ή ''για την ΑΝΕΚ''


 ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ
 
Λεωφ.Κηφισίας 374 – 152 33 Χαλάνδρι
 
Τηλ.: 210.6810.687 – 210.6810.524 – 210.682773







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου