Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η πρώτη μας δράση για το 2013!

  Την προηγούμενη Τετάρτη 6/2 η ομάδα μας βρέθηκε γι' άλλη μια φορά κοντά στα παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώνστα.  Για τα παιδιά στήθηκε μια θεατρική παράσταση σε κείμενα και σκηνοθεσία του μέλους των ''ζωγράφων σε δράση για τα παιδιά'' και εικαστικού, Βάσως Φλώρου, με την εθελοντική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.





   Το έργο, ''Η παπουτσωμένη γάτα και οι άλλοι'', από τη σειρά ''Πειραγμένα παραμύθια'', ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους, αλλά παράλληλα τους ευαισθητοποίησε και πέρασε πολλά όμορφα μηνύματα. 
  Μετά το τέλος της παράστασης face painting για τα παιδιά και φυσικά ζωγραφική. Θέμα τι άλλο... οι γάτες!!!

















   Όταν βρισκόμαστε ανάμεσα στα παιδιά, όλα γίνονται ξεκάθαρα. Το σημαντικό, το ουσιώδες, οι αληθινές αξίες της ζωής, παίρνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις. Τα χαμόγελα γίνονται πλατιά και η καρδιά πλημμυρίζει χαρά και ικανοποίηση. Φεύγουμε πάντα με βήμα ελαφρύ και βλέμματα πιο φωτισμένα, όπου όλα τα σκοτεινά έχουν σβηστεί και τη θέση τους έχουν πάρει οι γλυκές, γελαστές φατσούλες. 
  Με την πρώτη ευκαιρία θέλουμε να το ξανακάνουμε, να ξαναβρεθούμε ανάμεσα στα παιδιά... Είναι τόσα πολλά κι εμείς τόσοι λίγοι και ''πελαγωμένοι'' στα ''χαζά'' μας προβλήματα! Ελάτε να μεγαλώσουμε την παρέα μας, να φτάσουμε πιο γρήγορα και σε περισσότερες ψυχούλες κοντά. 
  Η πρώτη δράση μας για το 2013 τελείωσε. Ευχόμαστε να'μαστε καλά και να συνεχίσουμε με πολλές ακόμη.

5 σχόλια:

  1. Να είστε καλά!!!!
    η γάτα-παπί με έχει ξετρελάνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την τόσο ευγενική κίνηση!!!! Πανέμορφες οι ζωγραφιές των μικρών καλλιτεχνών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΑΡΆ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ,ΜΑΓΙΑΓΙΑΖ,ΚΕΦΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χιλια μπραβο για την αυθορμητη,ανιδιοτελη προσφορα του χρονου και της εμπειριας σας στα παιδια!Θαυμαζω τους ανθρωπους που εχουν υιοθετησει τον εθελοντισμο σα σταση ζωης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή