Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Και πάλι στην Πεντέλη!!!

  Θα θυμάστε που στην αρχή του καλοκαιριού επισκεφθήκαμε το Ειδικό Σχολείο Πεντέλης. Σκοπός να μεταμορφώσουμε μια άχαρη κατασκευή στην αυλή του σχολείου, σε ένα γιγάντιο πίνακα, που θα έδινε χρώμα στο χώρο και χαρά στα μάτια και τις καρδούλες των παιδιών!   
  Με πολύ κέφι και με την ομάδα σε πλήρη συγχρονισμό δημιουργήθηκε αυτό:




  Όμως το έργο δεν ολοκληρώθηκε για πολλούς λόγους αλλά περισσότερο για να δούμε πως θα αντιδρούσαν τα χρώματα πάνω στη συγκεκριμένη επιφάνεια (μεταλλική), ώστε να συνεχίσουμε και στις πλαϊνές πλευρές που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στα καιρικά φαινόμενα. 




  Ο καιρός ήρθε λοιπόν να συμπληρώσουμε το έργο. Την Κυριακή 21/10 η ομάδα θα βρίσκεται εκεί! Όποιος φίλος-η θέλει να συμμετέχει θα χαρούμε πολύ να τον έχουμε συντροφιά. Επικοινωνήστε στο email μας ή γράψτε το εδώ. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες ζωγράφοι... όλοι μαζί προσπαθούμε κι ο ένας βοηθάει τον άλλον. 
  Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω πως ο εθελοντισμός είναι από τα ομορφότερα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Δίνεις απλά χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα... υλικά εννοώ...γιατί από τα άλλα  γίνεσαι πλούσιος!!! Το χαμόγελο ενός παιδιού, το ευχαριστώ μιας μητέρας που αγωνίζεται, το σφίξιμο του χεριού ενός δασκάλου που στέκεται άγρυπνος φρουρός κοντά στα παιδιά μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα... η αγκαλιά ενός εθελοντή  που μοιράστηκε μαζί σου την εμπειρία... όλα αυτά κι άλλα τόσα που δεν λέγονται με λόγια, είναι η αμοιβή που γεμίζει την καρδιά σου...η ευχαρίστηση που δεν μειώνεται, που δεν ξεθωριάζει στο χρόνο. Δίνουμε χρόνο από τη δουλειά μας, από την οικογένειά μας, από την ξεκούραση μας, αλλά παίρνουμε ώρες αληθινής ζωής...

Υ.Γ. Σύντομα θα έχουμε νέα και για το bazaar. Ευχαριστούμε για την τόσο μεγάλη προθυμία να συμμετέχετε. Τα ιδρύματα της χώρας μας κινδυνεύουν να κλείσουν . Ας δώσουμε όλοι ένα χέρι να σωθούν, δεν είναι μόνο τα χρήματα που θα μαζευτούν, περισσότερο είναι το νιάξιμο...η παρουσία μας, η δύναμη της θετικής μας ενέργειας.

1 σχόλιο:

  1. Όλο το κείμενο - πρόσκληση, μια ουσία!Εθελοντισμός!Να σας έχει ο Θεός καλά και πάντα να προσφέρετε, από το περίσσευμα ψυχής που διαθέτετε.
    Η επιβράβευση, το χαμόγελο, το σφίξιμο του χεριού, η αγκαλιά, σταλάζουν μέλι στη ψυχή και σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις.Όλα αυτά βγάζουν θετική ενέργεια και θα καλύψουν τον αρνητισμό που έχει πνίξει τη χώρα μας.Πρωτοπόροι εσείς και μεις ακόλουθοι.Καλή συνέχεια στο έργο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή