Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εκεί ψηλά στην... Πεντέλη (μέρος 2ο)!

   Την Κυριακή η ομάδα πήρε και πάλι τα βουνά! Όχι μη τρομάζετε... δεν έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο ακόμη! Προορισμός το Ειδικό Σχολείο Πεντέλης... για δεύτερη φορά. Από την προηγούμενη φορά είχαμε αφήσει κάποιες εκκρεμότητες. Ένας άχαρος λευκός σιδερένιος τοίχος έπρεπε να εξαφανιστεί!



   Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, αλλά παρόλο που η λογική έλεγε να αναβληθεί, η θέληση την ξεπέρασε και τελικά κέρδισε. Η παρέα με τα ζωηρά πινέλα ξεκίνησε! Κάποιες στάλες βροχής έρχονταν να μας εμποδίσουν αλλά για κάποιο λόγο το μετάνιωναν και οι ίδιες και αποχωρούσαν γρήγορα.








  Έτσι άρχισε σιγά σιγά να ζωντανεύει κι αυτό το κομμάτι της απρόσωπης κατασκευής. Πεταλούδες, πολύχρωμα λουλούδια, λιμνούλες...κι ένας καταγάλανος ουρανός φώτισαν με μιας κι άλλαξαν την διάθεση και την δική μας κι ελπίζουμε και των παιδιών που θα το αντίκρισαν το επόμενο πρωινό! 




   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα τους ανθρώπους του σχολείου και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για το αγκάλιασμα που μας πρόσφεραν από την πρώτη στιγμή. Ένα μπράβο σ' όλους όσοι συμμετείχαν και αφιέρωσαν την Κυριακή τους σ' αυτόν τον σκοπό. Και φυσικά να στείλουμε την αγάπη μας σε όλα τα παιδιά! Σας αγαπάμε...και μη νομίζετε πως δεν θα ξανάρθουμε... πάντα υπάρχει χώρος για την ζωγραφική και τη δημιουργία!

 



  Συνεχίζουμε τις προετοιμασίες για το bazaar! Να υπενθυμίσω πως όσες φίλες αναρτούν πράγματα να στέλνουν ένα email στην Βίκυ (vicdroso@gmail.com), ώστε να μπορούμε να βρούμε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες δημιουργίες που μας προσφέρετε! 

Υ.Γ. Μπείτε σ' αυτή τη σελίδα να δείτε όλες τις δημιουργίες που αναρτώνται από τις φίλες και προσφέρονται για το bazaar των ιδρυμάτων Ζάννειο και Χατζηκώνστα. Θα συμπληρώνουμε συνεχώς τη λίστα. Εάν κάτι δεν έχει μπει, παρακαλούμε να μας ειδοποιείτε για να το συμπληρώνουμε. 

5 σχόλια:

  1. Ομορφαινετε την ζωη πολλων παιδιων!!!
    Μπραβο σε ολη την ομαδα για την προσφορα σας και για το πανεμορφο αποτελεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι από τους απόντες αυτή την φορά. Δεν θα πω πως δεν ζήλεψα! Όσο σας βλέπω εκεί με τα πινέλα και τα κουβαδάκια με το χρώμα... Να σχολιάσω βέβαια και τα παπουτσάκια του Γιώργου!Εξαιρετικά!Μπράβο παιδιά... Είναι απλά υπέροχο και το έργο και αυτό που ξέρω πως νιώσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας αξίζουν συγχαρητήρια!!! Μπράβο σας γι'αυτη την κίνηση... Κάνατε τη ζωή των παιδιών ομορφότερη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!!!είχω φτιάξει κι εγώ κάτι!!!ελάτε να το πάρετε!!!το λινκ είναι αυτό
    http://www.despina-myworld.blogspot.gr/2012/10/bazzar.html
    ευχαριστώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στέλνω τον σεβασμό και θαυμασμό μου!!!!Μπράβο σε όλους σας για αυτήν την καταπληκτική εργασία!!!Τα παιδιά θα σας λατρέψουν ακόμη πιο πολύ-))))
    πολλά φιλιά-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή